banner

[Bellking A leverer ultralavfrekvente vibrationsisolatorer til fælles rørstativ til store chipfabrikker i Kina

I takt med at størrelsen af ​​halvlederindustriens integrerede kredsløbskomponenter bliver mindre og mindre, er mange komponenter koncentreret på en lille chip.Derfor er det nødvendigt at blokere produktionsudstyrets vibration under produktionsprocessen, fordi vibrationen af ​​produktionsudstyret vil reducere komponenternes ydeevne og nøjagtighed, hvilket fører til et fald i chipudbyttet.Derfor er det nødvendigt at reducere den ultralavfrekvente vibration af produktionsudstyret under fremstillingsprocessen af ​​halvlederchip.

Når vi måler for at identificere styrken af ​​en virksomhed, og om den kan være en pålidelig partner, ud over virksomhedens størrelse, produktionsskalaen af ​​disse hårde indikatorer, virksomhedens tidligere sager, er partnere også i fokus for undersøgelsen.Det vellykkede tilfælde er den direkte legemliggørelse af virksomhedens markedskonkurrenceevne, de vigtige kunder, vi har samarbejdet med!

Her er et eksempel på installation af ultralavfrekvente vibrationsisolatorer til en stor chipfabrik.

sag (2)

rack vibrationsisolatorer til store chipfabrikker i Kina (1)

rack vibrationsisolatorer til store chipfabrikker i Kina (2)

rack vibrationsisolatorer til store chipfabrikker i Kina (3)

rack vibrationsisolatorer til store chipfabrikker i Kina (4)

rack vibrationsisolatorer til store chipfabrikker i Kina (5)

rack vibrationsisolatorer til store chipfabrikker i Kina (6)

Bellking-seriens produkter har en bred vifte af stilarter, i henhold til deres kategorier kan de klassificeres i luftbeslag, gummibeslag, fjederbeslag, bøjlebeslag, inert stødbase, anti-mikro-vibrationsplatform osv. Det er velegnet til transformerudstyr, CMM, high-speed punch, luftkompressor, udstødningsventilator, køletårn, vandpumpe, industriel vaskemaskine, tung generator, aircondition hovedmotor osv. Virksomheden selv har en perfekt detektionsevne og stærk opfølgende produktions- og produktionskapacitet , i henhold til brugerkrav til en-til-en produkttilpasning.


Indlægstid: Nov-02-2022